На сайті президента України з'явилася нова петиція, яка стосується скасування військового призову. Чи вдасться українцям зібрати необхідну кількість підписів.

Таким чином повідомляється, що автор Чуйкін Володимир Дмитрович у своїй петиції звернувся до президента, Володимира Зеленського.

Він просить відзначити обов'язкову службу в армії, так як це велика проблема в нашій країні. Юнаки, у яких немає ніякого бажання служити, змушені ховатися і заносити хабарі за те, щоб жити спокійно, і їх ніхто не турбував.

Змушені працювати за договором, але, не офіційно, щоб мати спокій. Через такі проблеми і не набирається в майбутньому стаж роботи для отримання хорошої пенсії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тому Володимир Чуйкін і звернувся до влади, зокрема до Президента, щоб той переглянув питання, і зробив найближчим часом контрактну армію. Це вирішить проблему хабарів, а молоді хлопці зможуть не боятися виходити з дому.

армія, скріншот з відео
армія, скріншот з відео

Петиція вже набрала 18 голосів, з 25 тисяч необхідних. У неї буде три місяці на те, щоб набрати ці підписи, після чого президент буде зобов'язаний її розглянути.

Нагадаємо, ЗСУ натрапили на схованку військової техніки РФ на Донбасі-масштаби вражають. Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил

Як повідомляв портал " Знай.ua", кулеметник Кирило після важкої контузії повернувся в стрій, щоб захищати Батьківщину: "Жодного разу не пошкодував". Кулеметник Кирило послужить в окремій механізованій бригаді імені князя Володимира Мономаха

Також "Знай.ua" писав, що Українська військовослужбовець загадково загинула після щеплення від Covid. Врятувати жінку медикам не вдалося