Віддана дружина так сумує за своїм ув'язненим чоловіком, що замовила його картонного двійника, який тепер складає їй компанію.

Про це розповідає британське видання The Mirror.

Джейд Чіппс з Флориди, США, замовила картонного двійника, оскільки хотіла, щоб її коханий був з нею протягом різдвяних свят.

Фото The Mirror
Фото The Mirror

У веселому вірусному відео, опублікованому на TikTok, можна побачити, як вона обіймає свого чоловіка в ліжку - і навіть дозволяє йому плавати у басейні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фото The Mirror
Фото The Mirror

Однак місіс Чіппс сказала The Mirror, що життя "тюремної дружини" не таке просте, як здається ззовні.

31-річна дівчина розповіла, що вона завжди одна і досі не має статевих стосунків зі своїм чоловіком, незважаючи на одруження в 2018 році. Вона та її чоловік, 37-річний Крістофер Чіпс, "підтримують роман брудними фотографіями та телефонними дзвінками", - сказала вона.

Раніше вона видрукувала обличчя свого чоловіка на купальнику, подушці та комбінезоні, щоб почуватися ближче до нього.

Фото The Mirror
Фото The Mirror

За її словами, її чоловік, який у 2014 році був ув’язнений за крадіжку та крадіжку особистості, підкорив її серце своїм „добрим” характером. Місіс Чіппс, яка щомісяця відвідує свого чоловіка, сказала, що він повинен бути звільнений у 2024 році, і їй не терпиться жити з ним.

За її словами, він уже купив їй машину, і йому належить будинок, в якому вона зараз живе.

Жінка розповідає: "Люди кажуть, що він просто використовує мене, але мій чоловік корінний американець, а його плем'я є власником казино і отримують щомісячний дохід".

Нагадаємо, зірці TikTok загрожує кримінальний термін-пранк зайшов занадто далеко

Як повідомляв "Знай.ua", штраф за богохульство став реальністю: що світить "чорноротим" парафіянам

Знай.ua писав, У Харкові сім'я канібалів обгризла поліцейського: від подробиць здригнувся навіть суд