Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість повернулася з Одеси, де гостювала у батьків разом з їх з чоловіком Владом Топаловим сином Мішею, а тепер вразила різкими змінами. Так, артистка вирушила в Дубай, ОАЕ, зважившись на сміливий крок - красуня самостійно обрізала собі довге волосся перед дзеркалом.

Зірка зізналася, що востаннє кардинально змінювалася цілих 23 роки тому, а цього разу втратила близько 30 сантиметрів волосся. Регіна вже встигла похвалитися неймовірним результатом, який припав до душі її численним шанувальникам, влаштувавши фотосесію в бікіні тілесного кольору з глибоким декольте.

Були і фанати, які припустили, що бажання змінити зачіску у ведучої з'явилося через зміни в особистому житті, а тому дівчина поспішила "засмутити" недоброзичливців, заявивши, що не збирається розлучатися з Владом Топаловим.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ні, я не розлучаюся.

Чому ж зважилася на такі кардинальні зміни???

Є одна єдина причина - набридла сталість і одноманітність, а я хочу змін!)"