Стало відомо про те, що Надя Дорофєєва і Володимир Дантес стали новими ведучими одного з випусків популярного тревел-шоу «Орел і Решка».

Таким чином повідомляється, що закохана пара буде досліджувати разом Йорданію. Про це повідомили в прес-службі Нового каналу.

Надя зазначила, що проект протримався більше десяти років, що вже є чималим успіхом, і крім цього став улюбленим для мільйонів глядачів по всьому світу.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, фото: прес-служба Нового каналу
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, фото: прес-служба Нового каналу

Програма перетворила простих людей на зіркових ведучих, а глядачам показали дивовижні місця з усієї планети, про які мало хто знав раніше. "Я рада стати частиною тревел-легенди і заглянути в неї зсередини" - зазначила Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На відміну від свого чоловіка, Володимира Дантеса, дівчина вперше бере участь в подібному шоу, і ніколи б раніше не подумала, що зуміє стати частиною цього.

"Я думала, що насправді все легше! Графік дуже насичений, за тобою всюди слідують камери, хочеться все показати... " - додала співачка.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, фото: прес-служба Нового каналу
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, фото: прес-служба Нового каналу

А ось Володимир Дантес колись вже був ведучим іншого тревел-шоу, з яким об'їздив 75 країн. У тому числі йому вдалося побувати і в Йорданії, тому, артист знав чого від неї очікувати.

При цьому варто відзначити, що колись чоловік намагався потрапити на «Орел і Решка», навіть проходив кастинг, але, його не взяли.

Хлопці також раді полетіти кудись під час пандемії. Їм вдалося згадати, що таке подорожі, спілкування з людьми, а також радісні обличчя.

Подивитися на результат програми можна буде вже в суботу, 10 квітня на Новому каналі.

Раніше ми повідомляли, чоловіки своїми ротами зачарували Дорофєєву, поки Дантес не бачить.

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва показала, чим зайнялася без Дантеса.

Також "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої Дантес ошелешив інтимним визнанням.