Відомий телеведучий і шоумен Дмитро Шепелєв порушив мовчання, і розповів як вони з дружиною зважилися на третю дитину. Він поділився знімком коханої з пологового будинку в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що для їх сім'ї це рішення далося дуже легко, і здалося чимось безтурботним. Сталося все за найкращим сценарієм, дуже природно.

"Складно уявити більш благополучний сценарій - адже ми обидва цього хотіли" - пише Дмитро Шепелєв.

У кожного з них вже був досвід у вихованні дітей, і вони безумовно раді відчути все це знову.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"І тільки зараз, через місяці дивлячись на Катю і наше прекрасне немовля, я усвідомлюю, що за зовнішньою безтурботністю її «так» коштує набагато більше: терпіння, робота і сміливість - зважитися на ще одну дитину і виконати цей не найпростіший шлях до щасливого кінця» - захоплено пише Дмитро Шепелєв.

Нагадаємо, що у відносинах пара перебуває вже кілька років. У Дмитра є син Платон від Жанни Фріске, А Катерина виховує дочку від першого шлюбу - діти є ровесниками, і ходили в один дитячий сад.

Спочатку пара приховувала свої стосунки, але, коли інформація просочилася в пресу, розповіли про це всьому світу. На початку 2021 року ведучий розповів, що вони чекають дитину, і вже 26 березня з'явилася новина про народження другого сина.

Раніше ми повідомляли, вдівець Фріске Шепелєв в очікуванні поповнення заінтригував іменами дітей.

Як повідомляв "Знай.ua", син Шепелєва і Фріске виграв перші змагання.

Також "Знай.uа" писав, що вдівець Фріске Шепелєв дізнався, як страждають від ледачих чоловіків його фанатки.