Прима-балерина Національної опери України, одна з суддів проєкту "Танці з зірками" Катерина Кухар похвалилася фото. на яких вона сидить за кермом спортивного автомобіля Porsche.

Відповідна публікація була розміщена на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Адреналін піднімається з колін… 🔥 Краплями живої води…" — йде мова у підписі до публікації.

Щоб попозувати в салоні елітної автівки Кухар вибрала чорну кофтинку і білу спідницю з високим вирізом, який відкриває тонку і спокусливу ніжку танцівниці.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Навряд автомобіль Porsche належить самій балерині — це не надто практична машина, тим більше в Україні. Також малоймовірно, що Кухар відчуває потребу демонстрації багатства, як окремі реп-виконавці чи блогери. Таким чином, скоріш за все, це досить цікава рекламна колаборація. де для просування розкішного авто використана розкішна жінка (що, авжеж, рідко обходиться без сексуальної об'єктивації, яку можна помітити і на цей раз).

Раніше ми повідомляли, Кухар показала їх улюблені з чоловіком пози.

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік Катерини Кухар влаштував балерині неймовірний сюрприз до 39-річчя, мріє кожна.