Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливу серію фото, вирішивши трепетно привітати свою давню подругу Ольгу, дружину продюсера Михайла Ясинського з днем народження 29 березня. Так, артистка показала архіви, на яких дівчата разом розважалися на природі і відпочивали на яхті серед блакитної води з дітьми.

Зірка побажала дівчині бути здоровою, щасливою і багатою, не приховуючи радості і відзначаючи, як їм з Ольгою пощастило зустріти одна одну. Полякова зазначила, що її подруга така ж працьовита, а разом зі співачкою вони створюють справжнє цунамі.

"Олечка! @reyareya_79

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дорога моя подружка партнерка, як нам всім з тобою пощастило!

Ти як і я робоча конячка, і разом ми не просто сила, ми цунамі, але не руйнуюче, а творче!

Будь щаслива, здорова , кохана, і звичайно багата😂!

@mikeyasinsky бережи її! ❤️❤️❤️"

Фолловери не пройшли повз: "бережіть один одного і дружбу бережіть!!! Дружба це дар❤️", " красуні😍 😍 😍 🔥 🔥", " які ви Класні! 😍 ", "Шикарні фото!!)) щастя іменинниці🥳"," ви удвох просто прекрасні)))", "Дуже красиві😍 😍, щастя вам і міцного здоров'я🥰 😍 😍 😍".