Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість порадував шанувальників довгоочікуваною новинкою - кліпом і піснею "Sasha", яка стала п'ятою його композицією за останні два роки. Так, артист знімав ролик в їх з Надею Дорофєєвою заміському будинку, організувавши справжній рум-тур, змінюючи локації від ванної кімнати до спальні і просторої гардеробної дружини.

Свіжий трек швидко встиг стати хітом, завоювавши численних фанатів, а найталановитіші навіть почали створювати кавери на пісню. Володимир виставив два відео з каверами від прихильниць, які вразили його. Одна з дівчат переспівала "Sasha" українською мовою, граючи на гітарі, друга навіть зняла власний коротенький кліп.

"Вчора почув 2 приголомшливих кавери на Sasha.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вони мені тааак сподобалися, що дуже хочеться поділитися з вами. Дівчатка нереально співають!!!

Спасибі вам!!!

@aknawwwi та @polmennsk17"

Фолловери не пройшли повз: "Як це красиво😍 переклад українською вийшов дуже вдалим!", "Українською супер!!!😍 😍 😍 ", "Українською по ходу варто випустити !🔥 ", "Вова геній! Використовував ім'я яке і для жіночих сліз підходить і для чоловічих😮", " Шикарно дівчина співає українською💥".