Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в спекотний Єгипет, насолоджуючись блакитною водою, піщаними пляжами і теплим сонечком. Так, артистка вирішила не тільки насолоджуватися розвагами на території готелю, але і відправитися на екскурсію, відвідавши популярне туристичне місце - храм Хатшепсут, зведений на початку 15 століття до нашої ери у Верхньому Єгипті на західному березі Нілу.

Красуня приміряла спортивні штани чорного кольору, масивні кросівки і бейсболку, а "фішкою" вбрання стало досить відверте боді на тонких бретелях і з глибоким декольте.

Також Леся з властивим їй почуттям гумору нібито провела екскурсію по пам'ятці, зігравши роль досить суворого гіда "від Бога". Зірка виставила кумедний уривок відео, на якому розповідала про гробницю Клеопатри, водила свою "групу" по руїнах і змушувала фотографуватися.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Гід від Бога вітає вас♪

Це не ютюб, дзвіночок нажимати не треба, а от коменти і лайки обовязково 😁 💋

Всім гарного тижня!"

Фолловери не пройшли повз: "Ця серія відео просто 🔥. Гіди, екскурсоводи, супроводжуючі і туристи оцінювати 💯%", "😂😂😂😂😂 Леся Іванівна, ви шикарна жінка😍 👏", "нічого дивного, мені саме такі гіди і трапляються😏 🤣 🤣 😜", " це самий кльовий екскурсовод.👏👏👏👏👏😂😂".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.