Стало відомо про те, що принцесу Діану змусили дати своє фатальне інтерв'ю. Зробили це за допомогою фальшивої довідки про аборт.

Таким чином повідомляється, що слідом за інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі, в королівській родині на слуху новий скандал. Мова пішла про інтерв'ю принцеси Діани, яке вона записала ще в 1995 році для BBC.

Інтерв'ю принцеси Діани, фото: скріншот
Інтерв'ю принцеси Діани, фото: скріншот

Як з'ясувалося, журналіст Мартін Башир показав жінці фальшиву довідку про аборт, який нібито зробила няня - сім'ї Тіггі Легг-Бурк, завагітнівши від принца Чарльза. Це привело принцесу Діану в жах, і вона все ж погодилася розповісти про крах їхнього шлюбу.

Інтерв'ю в ефірі дивилося 23 мільйони людей. Діана розповіла про те, як чоловік зраджував їй з Каміллою Паркер-Боулз, сказавши: «У цьому шлюбі нас було троє». Зізналася в глибокій депресії, нападах булімії, а також про відчай.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Інтерв'ю принцеси Діани, фото: скріншот
Інтерв'ю принцеси Діани, фото: скріншот

Через місяць після того як вийшло інтерв'ю, пара прийняла рішення розлучитися.

Після цієї телевізійної сенсації почали з'являтися чутки, що з боку ВВС не все було гладко. Журналіст Башир використовував підроблені документи, які показував Діані.

Телекомпанія почала перевірку, і все з'ясувалося-дизайнер Метт Уісслер зізнався, що підробляв документи, виписки з банківських рахунків і так далі на прохання самого Мартіна Башира. Уісслер був звільнений, і справу знову зам'яли.

Принцеса Діана, архівне фото
Принцеса Діана, архівне фото

Не так давно брат Діани Чарльз Спенсер зажадав нового розслідування.

Слідством зайнявся суддя Верховного Суду лорд Дайсон. Він опитав 17 свідків минулих подій і скоро повинен представити результати своїх досліджень. Daily Mail вдалося дізнатися про частину висновків судді.

Як підтвердили свідки, Діана ревнувала няню до дітей, і в якийсь момент нею опанувала ідея, що Чарльз хоче вбити її, щоб потім одружитися з Тиггі Легг-Бурк.

Принцеса Діана, фото: marieclaire
Принцеса Діана, фото: marieclaire

Після перших зустрічей з журналістом Мартіном Баширом, ці думки стали чи не маніакальними. Надходили навіть заяви про те, що принц Чарльз їздив у відпустку разом з нянею. Фінальною точкою перед інтерв'ю стала довідка про аборт.

Підсумки розслідування від лорда Дайсона повинні бути представлені в кінці квітня-початку травня.

Раніше ми повідомляли, Меган Маркл повторила долю принцеси Діани, точно як 37 років тому.

Як повідомляв "Знай.ua", принц Гаррі і Меган Маркл не повернуться в королівську сім'ю, звання здадуть, Єлизавета II розчарована.

Також "Знай.ua" писав, що 7-річного принца Великобританії намагалися отруїти: від способу кров холоне в жилах.