Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося дуже незвичайне відео. Так, артистка підкорила зміною іміджу в кліпі на пісню "Скандал", яка буквально за місяць встигла стати справжнім хітом і набрати більше 10,5 мільйонів переглядів на YouTube.

Аудиторія красуні брала участь в челленджах, створювала кавери і навіть активно намагалася повторити образ Тіни, проте візажисту на ім'я Анастасія Калина вдалося вразити неймовірною схожістю з Кароль. Дівчина приміряла схоже облягаюче вбрання чорного кольору і нанесла фактично ідентичний макіяж, зібравши волосся назад.

"Урок макіяжу від @akalyna_ne_verba

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Образ Тіна Кароль- "Скандал"

Фолловери не пройшли повз: "Ого, а я думала що це Тіна😂 😍", " Ого 😍 🔥 😍 дуже схожа на Тіну !", "У Тіни двійник🤪❤️", " макіяж, як то кажуть, окремий вид мистецтва😍 😍", "Так схожі😳 😳 😳 😳", " ось це так!!!", "Вилита Тіна блін як класно😍 😍 😍 🔥 🔥 🔥".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату