Відома українська естрадна співачка і акторка, 73-річна Софія Ротару, активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто ділиться різними пубікаціями з особистого і творчого життя з численними шанувальниками.

Нещодавно знаменитість зворушливо привітала свою невістку, дружину єдиного сина Руслана, Світлану Євдокименко , з днем народження - 29 березня красуні виповнилося 47 років.

Так, артистка не шкодувала теплих слів, виставивши трепетне спільне фото, де обидві зірки ніжно посміхалися на камеру. Варто відзначити, що Світлана і Руслан перебувають у шлюбі більше 25 років, разом пара виховує двох дітей - старшого сина Анатолія (27 років) і молодшу доньку Софію (19 років).

"Дорога Свєточка, З Днем народження! Будь щаслива і здорова!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кохай і будь кохана! 🎉🎉🎉"

Привітали Світлану з днем народження крім самої Софії Михайлівни, чоловік Руслан Євдокименко, донька Софія і син Анатолій, а також безліч шанувальників дружної сім'ї.

"Дорога моя Свєтуля!

З днем народження!

Спасибі за красу і мудрість!
Кохаю тебе! ❤️"

"З першого дня життя у мене був найкращий зразок для наслідування.

Я безмірно вдячна за таку люблячу, сміливу і розумну супер-маму! Спасибі тобі за все! З Днем Народження @svetika ❤️"

instagram.com/shmn/