Стало відомо про те, що герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон випустила свою книгу-фотоальбом. Вона присвятила її епідемії коронавірусу.

Таким чином повідомляється, що випущена вона була спільно з Національною портретною галереєю, і її назва - Hold Still. Про це жінка повідомила на їх з принцом Вільямом сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ще минулого року Кейт Міддлтон вирішила організувати проект, який би стосувався теми локдауна. Там вона закликала жителів Великобританії надсилати знімки, які б показували проведення часу на ізоляції.

Кошти, які будуть виручені з продажу книги, розділять відразу між кількома благодійними фондами.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Озираючись назад на пандемію COVID-19, в майбутнє десятиліття, ми замислюємося про проблеми, з якими ми всі зіткнулися - про близьких, яких ми втратили, про тривалу ізоляцію від наших сімей і друзів і про навантаження.

Кейт Міддлтон, фото: Instagram
Кейт Міддлтон, фото: Instagram

При цьому, слід пам'ятати і про позитивні моменти, як пише Кейт Міддлтон у себе в пості, про добрі вчинки, героїв, і про те, як ми всі зуміли адаптуватися до нових умов життя.

Hold Still допоможе створити довготривалу запис всього того, чого ми пережили. Потім, коли пандемія закінчиться, люди зможуть гортати книгу і згадувати її з посмішкою на обличчі.

Раніше повідомляли, Єлизавета II навіть туфлі сама не розношує: чим займається абсурдно величезний штат прислуги.

Як повідомляв Знай.uа, принц Гаррі позбавив Меган Маркл знакової каблучки Діани: прикраса подарована іншій.

Знай.uа писав, принц Чарльз міцно вчепився в корону, онукам Єлизавети II нічого не світить: одкровення історика.