35-річний Іван Редкач - висхідна зірка світового боксу. Колись українець був вельми успішний на аматорському рівні. Редкач навіть встиг домогтися великого успіху, ставши чемпіоном USBA в легкій вазі (до 61.2 кг) в 2014-му році.

Відомо, що у спортсмена кілька дітей. З ними він проживає на території США. І що нещодавно він зустрівся віч-на-віч зі своїм майбутнім суперником-колишнім чемпіоном світу в першій напівсередній вазі Реджісом Прогрейсом. Будучи на битві поглядів, вони перебували за склом.

Іван Редкач, скріншот: Instagram Stories
Іван Редкач, скріншот: Instagram Stories

Зараз же Іван Редкач виклав забавну публікацію в Instagram Stories. У цій соціальній мережі за його життям стежать понад 500 тисяч осіб.

"Якщо в моїй родині тато на дієті, значить у нас у всіх дієта", - написав він і опублікував фотографію сина, який змушений їсти дієтичну їжу - вермішель, спаржа і риба.

Іван Редкач, скріншот: Instagram Stories
Іван Редкач, скріншот: Instagram Stories

Після цього він опублікував відео, де біжить разом з сином по узбережжю топлес. І як разом з дитиною знаходиться в лазні. Сина в цей момент б'ють віником.

Нагадаємо, Редкач потролив Ломаченко портретом з Лопесом: "Слава Україні". Нещодавно Редкач опублікував цікаву фотографію в соцмережі, на якій він зображений з відомим американським промоутером Робертом "Боб" Арумом.

Як повідомляв "Знай.ua", український боксер Редкач показав, від чого відмовився заради спорту: "Всі цілуються, я тренуюся"

Знай.ua писав, український боксер Редкач показав малюка-качає прес вже з горщика