Відома українська телеведуча, блогерка і незмінний "Ревізор краси" Олена Філонова продовжує радувати своїх глядачів і шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше одного мільйона чоловік.

При цьому дівчина ні на кого не підписана у відповідь. Вона славиться досить специфічними публікаціями в соцмережі, не думаючи про наслідки і думці з боку. Тому зараз Олена Філонова вирішила поділитися відеозаписом, на якому відображена її Неголена пахва.

Олена Філонова, скріншот: Instagram Stories
Олена Філонова, скріншот: Instagram Stories

У профілі продовжують з'являтися всілякі матеріали з її відпочинку на Мальдівах, а ось в Instagram Stories Олена виклала це відео і показала своє здивування, стосовно цієї рослинності.

До цього вона вітала дівчат з Міжнародним жіночим днем, 8 березня, сидячи на гамаку і кушая бургер.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"З 8 березня мої дорогі дівчатка! Будьте щасливі і ніколи ні в чому собі не відмовляйте 😍❤️💋", - написала вона у підписі до публікації.

Нагадаємо, грайливі ручки Філонової пішли гуляти до нового бойфренда - ось це тіло: "Чому ховаєш?". Олена Філонова вже не говорить про свою фігуру "бегемотика", а показує гарячі кадри, можливо, з новим хлопцем

Як повідомляв "Знай.ua", Ревізор краси Олена Філонова блиснула пишними формами на Мальдівах: "Бегемотик"

Знай.ua писав, Ревізор Філонова впала в обійми до м'язистої блондинки: "Приголомшливий вечір"