Українська легкоатлетка, чемпіонка Марина Бех-Романчук відома на всю країну своїми перемогами і спортивним духом. Дівчина не раз представляла батьківщину на міжнародних змаганнях і продовжує це робити.

Марина не надто часто радує шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 290 тисяч людини.
Дівчина одружена з дворазовим чемпіоном Європи з плавання Михайлом Романчуком. А остання публікація була кілька днів тому-тоді спорсменка показала своє тренування.
А зараз в Instagram Stories вона виклала всього одну фотографію.

"Доброго ранку", - написала Марина Бех-Романчук і зазначила, що ранок для неї почався о 7:55 в одному із закладів.

Чемпіонка відобразила на знімку свій сніданок.

Бех-Романчук, скріншот: Instagram Stories
Бех-Романчук, скріншот: Instagram Stories

Дівчина любить виставляти фотографії, на яких демонструє свою хорошу фізичну форму і попу.

Нагадаємо, українська чемпіонка Бех-Романчук залізла на чоловіка просто на вулиці: "Нудьгувати". Нещодавно парочка відпочивала в Туреччині, де і була зроблена ця фотографія.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", хмельничанка Марина Бех-Романчук завоювала шалену нагороду і посміхнулася: "найкраща в Україні"

Знай.ua писав, українська чемпіонка Бех-Романчук скинула одяг і закуталася в хмари. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на її обличчі немає макіяжу, вона дивиться кудись вгору. Марина стоїть ніби серед хмар, вона насолоджується прогулянкою в цьому дивовижному місці.