Українська легкоатлетка і одна з найкрасивіших спортсменок країни Юлія Левченко поділилася ексклюзивними кадрами свого ранкового тренування.

Відповідний ролик з'явився в її Insta-stories.

Юлія Левченко не просто так вважається однією з найкрасивіших спортсменок України – її миле личко і струнке тіло підкорило серця 210 тисяч користувачів Instagram. На своїй сторінці легкоатлетка постійно радує фанатів кадрами з життя і розповідає про спортивні досягнення.

Цього разу Левченко вирішила показати уривок з її щоденного ранкового тренування на свіжому повітрі. Спортсменка вирішила скористатися можливістю і позайматися на вулиці, поки тримається тепла погода.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На опублікованому відео можна помітити, що легкоатлетка переважно займається розминкою і розтяжкою перед активним днем. Для спортивних вправ вона використовувала лише рушник і валик, не вдаючись до тренажерів.

Відомо, що Юлія Левченко спеціалізується в легкій атлетиці на стрибках у висоту. Дівчина неодноразово збирала в Україні золоті медалі на національних змаганнях, а також отримувала 2 і 3 місця на міжнародних турнірах.

Нагадаємо, що Левченко показала, як виглядає поза соцмережами: "Instagram проти реальності"

Як повідомляв портал Знай.uа, Українська чемпіонка Магучих побила рекорд і стала третьою у світі.

Також Знай.uа писав, що хмельничанка Марина Бех-Романчук завоювала шалену нагороду і посміхнулася: "найкраща в Україні".