Відома українська телеведуча Марічка Падалко поділилася рецептом повітряного шоколадного Брауні зі сметанним кремом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт з'явився на її сторінці в
Інгредієнт
Брауні:
- Яйця курячі-3 шт
- Цукор – 1,5 склянки
- Вершкове масло-100 гр
- Пшеничне борошно-2 неповних склянки (по 180 мл)
- Какао (20-22%) - 80 гр
- Сіль-0,5 ч. л.
- Сода-0,25 ч. л.
- Розпушувач - 1 ч. л.
Крем:
- Сметана – 20%) - 3 коробки
- Цукор - за смаком
- Загусник
Приготування
Збиваємо яйця з цукром і додаємо розтоплене вершкове масло з молоком. В окремому посуді перемішуємо всі сухі інгредієнти для брауні і додаємо їх потроху до решти. Тісто має вийде густим.
Якщо ви бачите, що тісто занадто густе і комбайн з ним не справляється, то можна додати трохи молока.
Далі заливаємо наше тісто в форму і випікаємо в духовці при 170-180 градусах близько 40-50 хвилин. Перевірити готовність можна зубочисткою – вона повинна бути абсолютно сухою після занурення в корж.
Для крему збиваємо сметану, цукор і загусник.
Розрізаємо коржі на однакові слайси і змащуємо кожен шар сметанним кремом. При бажанні можна посипати торт зверху залишками какао.
Готово!
Нагадаємо, що Марічка Падалко розкрила секрет ідеального сніданку.
Як повідомляв портал Знай.иа, Ектор Хіменес-Браво показав рецепт млинцевого торта"Червоний оксамит".
Також Знай.иа писав, що Марічка Падалко розповіла, як смачніше приготувати "бите скло".