Відома українська телеведуча Марічка Падалко поділилася рецептом повітряного шоколадного Брауні зі сметанним кремом.

Рецепт з'явився на її сторінці в Instagram.

Інгредієнт

Брауні:

  • Яйця курячі-3 шт
  • Цукор – 1,5 склянки
  • Вершкове масло-100 гр
  • Пшеничне борошно-2 неповних склянки (по 180 мл)
  • Какао (20-22%) - 80 гр
  • Сіль-0,5 ч. л.
  • Сода-0,25 ч. л.
  • Розпушувач - 1 ч. л.

Крем:

Популярні новини зараз
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Показати ще
  • Сметана – 20%) - 3 коробки
  • Цукор - за смаком
  • Загусник

Приготування

Збиваємо яйця з цукром і додаємо розтоплене вершкове масло з молоком. В окремому посуді перемішуємо всі сухі інгредієнти для брауні і додаємо їх потроху до решти. Тісто має вийде густим.

Якщо ви бачите, що тісто занадто густе і комбайн з ним не справляється, то можна додати трохи молока.

Далі заливаємо наше тісто в форму і випікаємо в духовці при 170-180 градусах близько 40-50 хвилин. Перевірити готовність можна зубочисткою – вона повинна бути абсолютно сухою після занурення в корж.

Для крему збиваємо сметану, цукор і загусник.

Розрізаємо коржі на однакові слайси і змащуємо кожен шар сметанним кремом. При бажанні можна посипати торт зверху залишками какао.

Готово!

Нагадаємо, що Марічка Падалко розкрила секрет ідеального сніданку.

Як повідомляв портал Знай.иа, Ектор Хіменес-Браво показав рецепт млинцевого торта"Червоний оксамит".

Також Знай.иа писав, що Марічка Падалко розповіла, як смачніше приготувати "бите скло".