Іван Редкач – висхідна зірка світового боксу. Колись українець був вельми успішний на аматорському рівні. Редкач навіть встиг домогтися великого успіху, ставши чемпіоном USBA в легкій вазі (до 61,2 кг) в 2014-му році.

Боксер також відомий своїми скандальними висловлюваннями, а за його сторінкою в соціальній мережі в Instagram стежать десятки тисяч людей.

Не так давно Редкач опублікував у своїх Insta Stories кумедний знімок, на якому він зображений з незвичайною маскою на обличчі. Як відомо, зараз в Україні карантин, який триватиме до 9 квітня.

Так, в якості захисту від коронавірусної інфекції спортсмен вирішив використовувати дивну маску у вигляді голови слона рожевого кольору. Маска буквально закрила половину обличчя Івана та виглядає це дуже смішно.

Іван Редкач, скріншот з Instagram

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Василь Ломаченко з Олександром Усиком спародіювали "Бригаду": "Васю, шкарпетки топ!"

Нагадаємо, Іван Редкач потролив Василя Ломаченка портретом з Теофімо Лопесом: "Слава Україні". 11 лютого колишній адвокат Олександра Усика Микола Ковальчук виставив ролик з Лопесом, на якому він сказав фразу українською мовою. Саме її вирішив повторити Редкач.

Як повідомляв портал Знай.uа, Іван Редкач показав, від чого відмовився заради спорту: "Всі цілуються, я тренуюся".

Також портал Знай.uа писав, що Василь Ломаченко після програшу Теофімо Лопесу заявив про готовність битися з Девіном Хейні: "Ми на різних платформах, але я не проти".