Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив яскраве відео, показавши, як провів вечір в теплій компанії красуні-дружини Вікторії, 6-річної доньки Лізи, а також давніх друзів, Сергія і Сніжани Бабкіних, які приїхали в гості до зіркової сім'ї. Так, артисти вирішили виконати такі хіти групи 5'Nizza, як "Ты кидал" і "Солдат", а поки Сергій грав на гітарі, Юрій співав і грав на пластиковій пляшці.

Сам Бабкін навіть пожартував, що тепер шоумен - новий соліст групи, а численні шанувальники залишилися в захваті від затишного виступу зірок на кухні.

"5nizza... Перезавантаження... Продовження у @babkin_official )))"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипаючи знаменитостей компліментами: "Сильно, вільно, гармонійно і по - домашньому. Мені здається, що кожен, хто дивився це відео, захотів хоча б постояти біля вікна цієї кухні.Класно!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Очманіти!!! КРУТА ЕНЕРГІЯ!🔥 🔥 🔥 ", "Новий соліст групи 5ніцца😂", " Юрчик це 😂 😂 😂 😂 😂 🔥 це справжній хіт!!! На євробачення бігом!!! 1 місце точно за нами! Таке виконання ❤️❤️❤️", "👏Браво 👏".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність