З Одеси, яку буквально через пару місяців можуть наповнити натовпи туристів та відпочиваючих, прийшли доволі тривожні новини. Так, місцеві "злодюжки" вирішили зазіхнути на майно вагітної дівчини.

Справа в тому, що два спритних злочинця виламали дзеркала на автомобілі одеситки і запропонували їх повернути за винагороду, і як в детективному кіно, залишили контактний номер телефону.

Однак злодії не знали, що їх зняла прихована камера відеоспостереження. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Одеса як вона є".

"На Маршала Жукова, 3 у вагітної дівчини 2 надрозума вкрали дзеркала, а точніше виламали з кріпленнями, вранці їхати до пологового будинку, виявила виламані дзеркала і записку "повернемо за 700 грн і номер телефону", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Одеські злодії, скріншот: YouTube
Одеські злодії, скріншот: YouTube

Також до публікації автори прикріпили відеозапис з камери спостереження. На опублікованих кадрах можна побачити, як під покровом ночі двоє молодих людей в масках вчинили своє злодіяння і зникли з місця злочину.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що співробітники "Нової пошти" можуть вас обікрасти, особливо якщо ви чекаєте на посилку з пивом. Саме така історія сталася з однією українкою. Спершу посилка не прибула до відділення у зазначений час. Комунікації з працівниками, по суті, не було. Вони не надавали відомостей про дату надходження пакета. Через деякий час дівчині повідомили про те, що її посилка у відділенні. Коли любителька пива прийшла на пошту, вона побачила, що ящик розірвано. У ньому - замість 12 пляшок крафтового пива - тільки одна пляшка на дні.

Раніше повідомляли, загиблого в польській ДТП тернополянина обікрали до копійки, родичі в ауті: "У кого рука піднялася?".

Як повідомляв Знай.uа, відмивають "ліві" гроші через картки клієнтів? Українець розповів, як його обікрав ПриватБанк.

Знай.uа писав, на Новій пошті обікрали любительку пива: замість 12 пляшок тільки одна порожня.