Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість позувала в абсолютно несподіваному для себе образі для сміливої фотосесії на бордовому тлі.

Артистка приміряла лише блейзер сірого кольору, а довге волосся зібрала наверх в грайливу зачіску, доповнивши вбрання нюдовим макіяжем з акцентом на губах. При цьому дівчина приймала відверті пози, демонструючи струнку фігуру, особливо пишні сідниці. Також Мішель заінтригувала своїм міні-альбомом "ÉCHALE" і найяскравішими його піснями.

"Настрій "Вечірка тут і зараз" може бути і в понеділок, якщо поруч є ті, хто підтримає будь-яку твою божевільну затію.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Пісня tonight створює такий настрій в мені, в ній я така, якою сама себе почуваю: молода, смілива, відкрита, сексуальна…

Включаю її і відразу хочу танцювати!💃

Звичайно такий настрій потрібен моєму EP, тому ви почуєте цю пісню в #ÉCHALE 💥"

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде - співоча пташка болівійсько-українського походження.