Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливі архіви, трепетно привітавши старшу доньку Соню Кіперман з днем народження - 30 березня дівчині виповнилося 20 років. Так, артистка показала фото, на яких новонароджена Соня спала поруч із зірковою мамою в ліжку, насолоджувалася сонячною погодою, ніжно обіймала молодшу сестру Сару, а також приміряла стильні вбрання - зараз дівчина схожа на Віру немов дві краплі води.

Варто відзначити, що зараз юна красуня живе в Каліфорнії, США, куди Кіперман вирушила на навчання в Вітьєр-коледж щоб вивчати гуманітарні науки і мистецтво. Сама ж Брежнєва зазначила, що старша донька стала для неї сенсом життя, мотивацією і вчителем, незважаючи на те, що народила її виконавиця досить рано - в 19 років.

"20 років тому ми зустрілися 🤍

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

і це було моє найперше справжнє усвідомлене щастя!

Моя перша донечка, перша правнучка, внучка і племінниця в нашій родині!

Мій сенс, моя мотивація, мій учитель і моя нескінченна любов ♥️ @sonyaxkiperman

З Днем Народження, мій Янгол!🤍"