Відома російська співачка і акторка Крістіна Орбакайте привітала свою доньку Клавдію з днем народження. Дівчинці виповнилося дев'ять років.

Таким чином повідомляється, що 49-річна Крістіна Орбакайте виховує разом з Михайлом Земцовим дочку Клавдію. Внучці Алли Пугачової виповнилося дев'ять років.

На честь цього знаменного дня Крістіна Орбакайте змонтувала невеликий ролик з фотографіями дитини.

"З Днем Народження, Клавочка, Клавуся, Клавдія! 9 років ніжності і тепла 💖» - підписала пост дочка Алли Пугачової.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

При цьому не можна не відзначити схожість Клавдії із зірковою мамою, яке відзначили і користувачі в коментарях: "Так схожа і на маму, і на тата", "З днем народження! Всього самого найкращого тобі!!!". "Дуже красива дівчинка росте", "З днем народження! Нехай росте здоровенькою і щасливенькою".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, що дівчинка народилася в шлюбі Христини Орбакайте з бізнесменом Михайлом Земцовим. Вони разом з 2005 року. У жінки є ще два старших сина: Микита Пресняков (1991) і Дені Байсаров (1998).

Нагадаємо, Крістіна Орбакайте "помахала ручкою" прямо на день народження чоловіка.

Як повідомляв "Знай.ua", фігура дочки Пугачової Орбакайте не вразила журі"Маски".

Також "Знай.ua" писав, що Пугачова зробила Кіркорову боляче-навіть Навальний допоміг. Зникнення Кіркорова в списку користувачів Пугачової помітили пильні шанувальники. Про це стало відомо завдяки діям зірок в мережі Instagram.