З Одеської області прийшли дуже тривожні новини. З'явилася інформація, що в невеликому місті біля Одеси Південний сталася пожежа на 9 поверсі багатоквартирного будинку. Повідомляється, що з квартири під час пожежі випала жінка.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Одеса як вона є".

"У м. Південний жінка вистрибнула з вікна палаючої квартири на 9-му поверсі.", - повідомляють автори публікації.

У мережі вже встигли опублікувати кадри трагедії, які, ймовірно, зняли на телефон жителі сусіднього будинку. Можна побачити, що на виклик приїхала рятувальна бригада ДСНС і протягнула сходи до 9 поверху. Співробітник рятувальної служби особисто піднімався сходами на таку висоту і, на жаль, став, можливо, свідком дуже жахливої ситуації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Не виключено, що жінка не змогла терпіти загоряння і не дочекалася порятунку вчасно. Також на відео можна побачити невеликі клуби диму, які виходять через вікно квартири.

Також варто нагадати нашим читачам, що ще влітку 2020 року в Києві голий іноземець виліз на балкон палаючої квартири, агресивно заважаючи рятувальникам здійнятися сходами. Чоловік вистрибнув з балкона і вижив.

Пізніше з'ясувалося, що в квартирі на вулиці Михайлівській було тіло жінки з проникаючими ножовими пораненнями. Прокуратура Києва повідомила про підозру німцю за фактом вчинення умисного вбивства українки. Про це йдеться на Facebook-сторінці прес-служба відомства.

Раніше повідомляли, голий іноземець зарізав Українку і вистрибнув з балкона палаючої квартири.

Як повідомляв Знай.uа, пожежа на Михайлівській - чоловік кидав склом у пожежників і раптово голяка вискочив з палаючої квартири.

Знай.uа писав, "Мамо, тут все горить. Я буду стрибати": рідні загиблих в Одеській пожежі згадали пережитий жах.