Український політичний діяч і заступник міністра розвитку економіки розповів про ціни на продукти в Україні. Що виросло в ціні, а що навпаки стало дешевше.

Таким чином повідомляється, що чиновник опублікував моніторинг цін на основну групу продовольчих товарів станом на 25 березня.

Там показано, як змінилася вартість тих чи інших продуктів. В цілому, спостерігається цінова стабільність, як зазначив Тарас Висоцький у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Картопля, наприклад, стала дешевше на 2 копійки, як і цибуля. Морква впала в ціні всього на 1 копійку.

Супермаркет / скріншот з відео
Супермаркет / скріншот з відео

В іншому ж спостерігається тільки подорожчання. Вівсяна крупа виросла на 7 копійок, цукор на 4 копійки, але, найсильніше подорожчала соняшникова олія - відразу на 9 копійок.

В цілому, подорожчання поки що не критичне.

Супермаркет, фото YouTube
Супермаркет, фото YouTube

Раніше ми повідомляли, зарплати українців порівняли з чеськими, польськими та турецькими, як відрізняється мінімалка у світі. Про це повідомляє портал Picodi.

Як повідомляв "Знай.ua", і їсти хочеться, і плакати, Українка врятувала бідну бабусю від голоду.

Про це стало відомо завдяки публікації Ольги Джулай в мережі Facebook.

Також "Знай.ua" писав, що на букети і прання Для Верховної Ради з держбюджету "втечуть" мільйони.

Що нового управління справами Апарату Верховної Ради України розмістило на офіційному сайті майданчика електронної системи публічних закупівель ProZorro.