Популярний український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно зі скандалом розлучився з першою дружиною Оленою Войченко і одружився вдруге на блогерці Христині Горняк, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram.

А нещодавно знаменитість поділився з численними шанувальниками сумними новинами в Сторіс - виявляється, 30 березня пішла з життя його бабуся Ольга, якій було 95 років.

Так, артист показав дорогу в рідну Умань і зізнався, що встиг попрощатися з бабусею ще минулого тижня. Раніше шоумен вже повідомляв, що рідна жінка перенесла інсульт і була в досить важкому стані, батьки Остапчука забрали Ольгу до себе і дбали про неї.

instagram.com/vova_ostapchuk/

"Поїхав в Умань.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Бабусі не стало.

Встиг минулого тижня попрощатися."

Зіркові колеги і шанувальники висловлюють Володимиру свої співчуття, трепетний пост з'явився на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в Instagram.

"Володимир Остапчук повідомив про смерть бабусі.

У своєму Instagram ведучий шоу МАСКА зазначив, що поїхав до Умані. Минулого тижня @vova_ostapchuk навідував 95-річну бабусю Олю, яка пережила інсульт. Батьки Володимира забрали її до себе, втім, днями рідної людини не стало.

@zirkovyi_shlyah висловлює Володимиру та його родині співчуття. Світла пам'ять."

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.