Легендарній українській "народній пісні-кричалці" з назвою "Путін - х*йло" виповнюється цілих сім років. Датою прем'єри хіта можна сміливо назвати день 30 березня 2014 року, коли українські футбольні фанати "Металіста" та "Шахтаря" виконали його під час ходи з прапорами клубів й рідної країни.

Про це багато наших читачів пам'ятають з численних відео, і можливо навіть безпосередньої участі в таких акціях.

Також для наших читачів на просторах мережі ми знайшли те саме відео, яким ви можете насолодитися. Однак ми повинні застерегти неповнолітніх, а також сильно вразливих людей - сама пісня і весь її посил доволі агресивний і сповнений ненавистю до глави сусідньої держави-агресора Володимира Путіна. Так просто і сказано: "Путін - х*йло".

Акція "ПТН-ПНХ", скріншот YouTube
Акція "ПТН-ПНХ", скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дана кричалка з'явилася не просто так, адже в березні 2014 року почалися тривожні події в Криму, які спричинили за собою анексію півострова. А дані слова використовувалися багатьма українськими діячами культури, спорту, бізнесу та навіть політики.

Чого тільки вартий інцидент з тодішнім в.о. глави Міністерства закордонних справ України Андрєм Дещицею (з 27 лютого по 19 червня 2014 року - ред.), який вилаявся таким виразом перед камерами журналістів. Тоді на цей інцидент навіть відреагував його російський колега Сергій Лавров.

Акція "ПТН-ПНХ", скріншот YouTube
Акція "ПТН-ПНХ", скріншот YouTube

Акція "ПТН-ПНХ", скріншот YouTube
Акція "ПТН-ПНХ", скріншот YouTube

Ця кричалка далеко не єдиний вербальний спосіб принизити Володимира Путіна і його оточення з боку українських патріотів. Можна згадати і автомобільні номери - "ПТН-ПНХ", і футболки з різними варіаціями "любові" до Путіна, а також не варто забувати, що тоді по всій країні активно почали з'являтися червоно-чорні прапори, які доволі "провокують" прихильників "руського міра" в Україні.

Раніше повідомляли, це буде ядерна ганьба: браваду Путіна жорстко обламали в мережі.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві встановили надгробок Путіну.

Знай.uа писав, вболівальники полтавської "Ворскли" пройшлися маршем містом.