Зі Сполучених Штатів Америки пришили дуже цікаві і "лісові" новини. Так, у штаті Коннектикут місцевим копам довелося на деякий час перекрити рух на трасі. Справа в тому, що незвичайні пішоходи змусили понервувати водіїв.

Кілька десятків автомобілів було зупинено для безпечного переходу ведмедиці та її дитинчат. Про це стало відомо завдяки публікації одного з місцевих телеканалів.

На відео видно, як ведмедиця намагається переправити своїх чотирьох буйних дитинчат через дорогу в Коннектикуті. Ведмедиця схопила одного зі своїх чотирьох дитинчат за шию і перенесла через дорогу, друга слухняна чарівна дитинча пішла за нею.

Ведмедиця і ведмежата, скріншот: YouTube
Ведмедиця і ведмежата, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак два впертих ведмедика залишилися, але незабаром один з них помітив, що мати пішла і побіг за нею через дорогу, а в цей час його брат вирішив піднятися на стовп.

Ведмедиця була змушена повернутися за своїм малюком. Це спонукало одного з її дитинчат знову піти за нею на дорогу. Ще кілька спроб і сім'я в повному зборі опинилася на протилежному боці в цілості й безпеці.

Як зазначають місцеві ЗМІ, появи чорних ведмедів в Коннектикуті стають звичайним явищем, оскільки їх популяція продовжує зростати. У 2019 році в департаменті охорони навколишнього середовища штату було повідомлено про 7300 випадків появ ведмедів у 150 з 169 міст Коннектикуту.

Раніше повідомляли, навіщо санки, коли є шерсть: панди влаштували покатушки на сніговій гірці.

Як повідомляв Знай.uа, на Хмельниччині народилися клишоногі малюки, мережа в захваті: перше батьківство.

Знай.uа писав, лапочка, киця або крокодильчик: як дізнатися ставлення чоловіка до вас за прізвиськом.