Всесвітньо відомий боєць Конор Макгрегор був помічений разом з сином на водній гірці. Як проводить вільний час легенда UFC.

Таким чином повідомляється, що вони зараз знаходяться з сім'єю в Дубаї. Там вони разом проводять час, відвідуючи різні місця і атракціони.

Фото було зроблено під час того, як Конор Макгрегор спускався з водної гірки разом зі своїм трирічним сином.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Конор Макгрегор, фото: Twitter
Конор Макгрегор, фото: Twitter

Знімок практично відразу з'явився в мережi, на аватарці бійця і його почали поширювати по різних інформаційних порталах.

32-річний боєць вже кілька місяців відпочиває з сім'єю в Дубаї. Є ймовірність, що ірландська зірка пробуде там ще деякий час, щоб потренуватися перед третім боєм з Дастіном Пуар'є.

Той натякнув на це у своєму акаунті в соціальній мережі Twitter.

"10 липня" - написав американський легковаговик. Це було розцінено як чітка вказівка на остаточну дату їх довгоочікуваного третього бою.

Нагадаємо, Макгрегор похвалився вміннями трирічного Конора-молодшого: "надувся" як батько

Як повідомляв "Знай.ua", Терехов відібрав у Берінчика боксерські рукавички: "Харків у надійних руках".Боксер опублікував новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Знай.ua" писав, Усик попрощається з братами Кличками сенсаційним боєм: "ми домовилися..."Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних видань.