Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

А нещодавно сама 71-річна Пугачова виклала серію кумедних роликів з донькою Лізою, яка в 2020 році пішла в перший клас. Так, артистка і її найрідніша дівчинка позували в їхньому замку в селі Грязь, сидячи за столом.

Зірка запропонувала малятку пародіювати дівчат-блогерів в соціальних мережах, яких Ліза висміяла, змінивши голос і використовуючи фрази "хороші мої", а також "чао-какао".

При цьому сама Примадонна сподівається, що її донька ніколи не стане таким "гламурним блогером", адже зараз харизматична дівчинка проявляє інтерес до акторської майстерності, мов, музики, мистецтва. Шанувальники сім'ї Галкіна і Пугачової також припустили, що ролик - пародія на скандальну російську співачку Ольгу Бузову.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Аби сама такою не стала.

Не приведи Господи.🙏"

Фолловери не пройшли повз: "Краса від мами! А пародії від тата😆❤", " обожнюю😍 😍 😍 я впевнена Лізочка не стане такою, ви Алла Борисівна приклад❤️ найкращий😍❤️ здоров'я вам😘", "яка приголомшлива акторська робота😍 🔥.", "пародія на Бузову!!!", "Не давайте дитині дивитися Бузову😂".