Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість вирушила на канікули в Єгипет, насолоджуючись теплим сонечком і блакитною водою. Так, артистка виставила кілька яскравих фото в Сторіс, запропонувавши численним шанувальникам задати їй найбільш захоплюючі питання, на які Ірина із задоволенням відповіла.

Фанати цікавилися, де саме відпочиває виконавиця, як у неї справи, чи будуть концерти найближчим часом і навіть що вона робить з вбраннями, які більше не носить. Також у зірки запитали, чи не хоче та взяти участь в наступному сезоні шоу "Танці з зірками".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Свою відповідь красуня прикріпила під архівним фото, на якому позувала для однієї з фотосесій, примірявши сміливий образ - чорне міні-вбрання, яскраво-червоні панчохи, краватку і берет в тартан, демонструючи струнку фігуру. Ірина зазначила, що не проти опинитися на паркеті, але це питання варто поставити ще й керівнику Big entertainment shows телеканалу "1+1" Володимиру Завадюку.

instagram.com/bilyk_iryna/

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.