Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, де відповіла на одне з найбільш поширених питань, яке їй часто задають численні шанувальники. Зірка детально розповіла, як побороти страх сцени, сидячи в затишній домашній обстановці і примірявши стильне вбрання, що складається з ніжно-рожевого шовкового плаття-комбінації на тонких бретелях, а також шкіряного блейзера-оверсайз карамельного кольору. Також Наталя доповнила образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах.

@nataliya_mogilevskaya

Ответ пользователю @panika33_live пишите свои вопросы в комментариях❤️#рек #рекомендации

♬ Aesthetic - Xilo

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Як побороти страх сцени?

Друзі, дивіться: якщо на вас нападає, не дай Бог, яка-небудь тварина, слон, тигр, ви будете бігти і вам буде байдуже як ви виглядаєте, тому що в цей момент піднімається адреналін, серцебиття, серце починає стукати по-іншому, кров по-іншому тече!

Вам потрібно просто перед виходом на сцену ось точно також, щоб нічого не боятися і взагалі ні про що не думати, розігнати серце, розігнати кров, зробити 20-30 присідань, взяти дві тарілки, розбити їх, вкласти в них енергію!

Зробити будь-які вправи з викидом, з видихом, з криком, тому що коли ми біжимо від тварини - ми кричимо! І тоді вам стане байдуже, що там на сцені відбувається.

Тіло допоможе.".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".