Відома російська співачка Алсу порадилася з фанатами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Влаштувала "битву кілець".

Таким чином повідомляється, що дівчина опублікувала відразу два знімки в одну публікацію, де постала в однакових образах. Але, якщо придивитися, дещо все ж відрізняється.

Йдеться про аксесуари - Сережки. І ті, і ті зроблені у формі великих кілець, але розрізняються по дизайну.

Перші зроблені з перлин, вони білого кольору. Другі ж просто золотистого відтінку, як звичайні обручки, але в збільшеному розмірі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У своїх пiдписникiв Алсу запитала, які ж краще підходять до цього вбрання: "Битва кілець 💫 1 або 2?".

Думки, як це і можна було очікувати, розділилися 50/50, а деякі почали стверджувати, що обидва варіанти виглядають чудово.

"Красивій дівчині все до лиця. Варіант 1 виділяє очі, вони ще яскравіш"», "1😍", "2🔥", "Вам все йде❤️дуже красиво 😍 😍" - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, а говорили, що розбіглися, Алсу показала фото зі зміненим чоловіком.

В останній день літа, що минає Алсу вирішила порадувати фанатів рідкісним сімейним кадром. Вона опублікувала фото з чоловіком.

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Алсу влип в неприємності, не встиг вийти з літака - вже повинен.

Також "Знай.ua" писав, що дочка Алсу допомагатиме Хрюші веселити малюків.Мікелла Абрамова-знову з'явиться на телебаченні. Але цього разу вона спробує себе в новому амплуа і стане ведучою.