Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість порадувала фанатів серією спокусливих роликів в Сторіс, заінтригувавши свіжою фотосесією в досить зухвалому образі. Так, артистка приміряла чорне облягаюче боді з глибоким декольте, босоніжки на масивних підборах і напівпрозорий блейзер оверсайз, доповнивши пікантне вбрання довгими сережками, нюдовим вечірнім макіяжем, а також об'ємною зачіскою "голлівудські локони".

Поки зірка без сорому демонструвала розкішну фігуру, над якою наполегливо працює, навколо неї ходили відразу два стилісти. Пізніше Кароліна показала і чорно-білий кадр, де постала в ще одному образі зі шкіряною міні-сукнею і грубою курткою-косухою. "Фішкою" косухи став принт з портретом самої Лорак на правій стороні вбрання.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

instagram.com/anilorak/

Варто відзначити, що Ані Лорак вже виставляла кадри з цієї ж фотосесії, проте позувала в чорному худі-оверсайз, світлих джинсах і черевиках.

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Стала схожа на Бет Мідлер ... шкода", " невдала фотографія. Ноги менше за обличчя", " Вид юної пустотливої молоденької дівчини. Як ви примудряєтеся тримати себе в такій прекрасній формі?! А посмішка ваша просто на мільйон! Посміхайтеся! Посміхайтеся! ❤️❤️❤️❤️", "Красуня 😍 ❤️🔥 👏".