Всесвітньо відома автомобільна компанія Volvo, яку просто обожнюють люди з високим достатком, можливо, має намір відняти лаври першості у компанії Tesla американського винахідника Ілона Маска.

Справа в тому, що компанія Volvo докладає всіх зусиль заради великого кроку вперед у виробництві автопілота. Так, модель Volvo 360c повинна стати альтернативою авіаційним перельотам на маршрутах до 300 км.

Про це нагадує співтовариство "Київ Автомобільний" в мережі Facebook.

"Тепер мандрівникам і бізнесменам не доведеться їхати за тридев'ять земель до аеропорту і стояти в чергах. Електрокар представляє "першокласну каюту" без водія, яка в дорозі може бути спальнею, мобільним офісом, вітальнею і розважальним простором.", - пише у своїй публікації "Київ Автомобільний".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Це ще не все, є кілька цікавинок, які нам вдалося знайти. У лютому 2021 року повідомлялося, що компанія Volvo та її китайська материнська компанія Geely планують запустити ряд орбітальних супутників, які зроблять можливим автономне управління їх моделями. Geely отримала дозвіл від уряду КНР почати виробництво супутників на своєму новому заводі в Тайчжоу.

Volvo 360c, скріншот: Facebook
Volvo 360c, скріншот: Facebook

Підприємець Лі Шуфу інвестує 326 мільйонів доларів у новий завод, запуск якого заплановано на жовтень цього року. Планується виробляти близько 500 супутників на рік. Деякі з них будуде продано, але основна частина використовуватиметься самою Geely для встановлення зв'язку між своїми автомобілями, щоб запустити повний автопілот.

Раніше повідомляли, триколісний автомобіль з несподіваною швидкістю: конструктори представили електрокар з автопілотом.

Як повідомляв Знай.uа, вбивця Tesla прибув до України з Китаю: дешевше і з "гарматою" на даху.

Знай.uа писав, бюджетний електрокар від Tesla вже у виробництві: коли можна буде забути про маршрутку.