У Туреччині турботлива кішка принесла ветеринарам трьох кошенят, які страждали від очної інфекції.

Детальніше про це пише місцеве видання "NTV".

Повідомляється, що інцидент стався в районі Карабаглар, Іл Ізмір, Туреччина. Руда кішка неабияк зворушила ветеринарів муніципального управління охорони здоров'я-турботлива мама принесла лікарям трьох своїх кошенят на огляд.

Кішка з кошенятами / скріншот з відео
Кішка з кошенятами / скріншот з відео

У маленьких пухнастиків виявили проблеми - очна інфекція не дозволяла кошенятам відкрити очі. На щастя, лікарям вдалося вчасно виявити проблему і позбутися від неї – кошенятам закапали очі і промили їх, після чого інфекція пропала. Після лікування медсестри вирішили забрати собі кошенят і були зворушені вчинком матері-кішки.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Те, як кішка притягла своїх дітей в клініку вдалося зняти на камеру – мама взяла кошенят за холку в зуби і притягнула до лікарського кабінету. Вона голосно нявкала, поки ветеринари не звернули на неї увагу.

Варто відзначити, що це не перший такий випадок в Туреччині. Рік тому кішка принесла кошеня в реанімаційне відділення клініки в Стамбулі. Пацієнти, які виявили пухнастика, відразу ж покликали лікарів, які були приємно здивовані хоч якійсь зміні обстановки. Незважаючи на те, що лікувати кішок не входить в їх обов'язки, медикам вдалося допомогти кошеняті.

Кішка / фото: соцмережі
Кішка / фото: соцмережі

Нагадаємо, що мати нацистка залишила 6-річну дочку в покинутому будинку, дівчинку виростили кішки.

Як повідомляв портал Знай.uа, кіт-громила вийшов погуляти і влаштував вечір битих капотів: господиня оплатить.

Також Знай.uа писав, що у Києві хвостиків відведуть в салон краси заради нової сім'ї:"хоч відразу на виставку".