Відомий російський актор, продюсер і колишній бойфренд Анастасії Заворотнюк Сергій Жигунов одружився втретє.

Про це стало відомо з Instagram його нової дружини Вікторії Ворожбит.

58-річний актор, який прославився завдяки серіалу "Моя прекрасна няня", Сергій Жигунов одружився втретє. Його обраницею стала російська журналістка Вікторія Ворожбит, яка в результаті одруження взяла прізвище продюсера. Більш того, дівчину називають копією Анастасії Заворотнюк, з якою актор раніше був у відносинах.

В Instagram Вікторії з'явилося фото, на якому вона з Сергієм злилася в поцілунку і написала: "Жигунови)". Шанувальники привітали пару з одруженням, проте вже давно підозрювали про їхній роман.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вся справа в тому, що кілька днів тому Сергій Жигунов опублікував фото, на якому похвалився обручкою. Тоді фанати лише підозрювали про роман з Вікторією Ворожбит, з який він був неодноразово помічений після розлучення. Тепер же всі їхні здогадки підтвердилися.

Відомо, що Сергій Жигунов був двічі одружений на одній і тій же жінці – актрисі вірі Новіковій. У жовтні 2020 року продюсер заявив про їх розлучення.

У період між шлюбами з Новіковою, Жигунов зустрічався з колегою по серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасією Заворотнюк. Тоді шанувальники припустили, що його розлучення з дружиною був наслідком його роману на знімальному майданчику. Однак, зустрілися актори не довго - через півтора року пара заявила про розставання, так і не доживши до весілля.

Нагадаємо, що дочка Заворотнюк розповіла про зйомки мами в шоу Малахова: "ми дотримуємося...".

Як повідомляв портал Знай.uа, крутив роман з Заворотнюк: актор "моєї прекрасної няні" розлучився з дружиною.

Також Знай.uа писав, що онкохвора Заворотнюк з чоловіком відзначила 12-ту річницю весілля.