Популярна українська співачка Ірина Федишин заінтригувала шанувальником виходу нового проекту з її участю.

Відповідне відео з'явилося на її сторінці в Instagram.

Ірина Федишин Лише нещодавно повернулася з туру Україною до Києва, де взяла участь у зйомках спеціального проекту ТСН. Виконавиця відвідала разом з експертами ресторан переможця "Майстер шеф" Євгенія Клопотенко, де дегустувала різні страви.

На опублікованому відеоролику можна побачити, як Ірина Федишин доїдає з тарілки чергову вишукану страву і уважно слухає голос за кадром. Також на відео вона показала трохи процесу самих зйомок і пообіцяла фанатам, що їх чекає щось цікаве.

"Скоро – цікавий проект #ІринаФедишин", - коротко написала співачка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше Ірина Федишин вже показувала кадри зі зйомок у ресторані "100 років тому", де власник Євген Клопотенко нагодував її мертвими бджолами. Вона показала дещо більше: як відбувається запис інтерв'ю, як вона сидить на дегустації з іншими експертами і як Клопотенко розповідає про бджіл.

Нагадаємо, що Ірина Федишин у рожевому показала, за що її обожнюють українці: "бережіть тепло".

Як повідомляв портал Знай.uа, Федишин показала ціле відро з мертвих бджіл.

Також Знай.uа писав, що напівгола Ірина Федишин злетіла поруч з гарячою брюнеткою: красуні задерли ніжки.