Відома українська акторка, телеведуча і учасниця численних інтренет-проєктів на платформі YouTube Ольга Сумська продовжує радувати своїх мережевих шанувальників все новими і новими кадрами. Цього разу улюблениця мільйонів українців організувала на своїй кухні справжній "китайський день".

Так, Ольга Сумська поділилася рецептом "китайського печива" з мигдалем. Акторка запевняє, що рецепт дуже простий, а для цього у неї є навіть окрема рубрика "Рецет дня", яку вона супроводжує кадрами і хештегами.

Про це стало відомо завдяки новій серії коротких Stories Ольги Сумської в мережі Instagram.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/

"Мигдальне китайське печиво. Все просто! Пісочне тісто з перетертим мигдалем. До тіста додати перетертий мигдаль, зліпити кульки, покласти в кожне мигдаль. Пекти на папері 20 хв.", - поділилася невеликим рецептом Ольга Сумська.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Історія Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Історія Ольги Сумської, скріншот: Instagram

Історія Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Історія Ольги Сумської, скріншот: Instagram

На опублікованих кадрах можна помітити майже весь процес готування "китайського печива". Ольга на цей раз не сильно ділилася коментарями, і зрозуміти її можна, адже весь процес вже описано текстом і ділом. Наші читачі можуть використовувати даний рецепт і спробувати приготувати щось подібне до Великого посту. Адже "Роксолана" знає, що потрібно готувати в такі дні.

Раніше повідомляли, 54-річна Ольга Сумська влаштувала "мокрі" танці в душі: ледь прикрилася рушником.

Як повідомляв Знай.uа, Джамала, Фреймут і Сумська показали улюблених волохатиків - "Cелебріті не соромляться".

Знай.uа писав, красуня Ольга Сумська показала свій ранок: чим снідає Роксолана.