Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно знаменитість і його дружина Сніжана Бабкіна дали відверте інтерв'ю в шоу "Життя відомих людей", в якому пара вперше розповіла, з якими труднощами їх сім'ї довелося зіткнутися, в тому числі про численні зради Сергія, які тривали три роки - за словами Сніжани, у чоловіка було понад 100 коханок.

Так, Сергій присвятив коханій пісню під назвою "Вона знає", що саме оповідає про складний період в житті подружжя. При цьому виконавець приміряв абсолютно новий для себе образ, родзинкою якого стали "дреди" з проводів на його голові.

Сама ж дружина Сніжана зазначила, що в такому вигляді Бабкін прогулявся вулицями Харкова, захопивши шанувальників, а в особистих повідомленнях жінки з'явилося безліч емоційних відгуків про трек.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

""Вона знає" 💙

ПРЕМ'ЄРНІ дні після виходу пісні "Вона знає" були Мега - продуктивні 🙌 🏻

Перформанс у Харкові-прогулянка центром нашого міста СБ @babkin_official в образі нового синглу викликав бурю різноманітних емоцій та ажіотаж в обговореннях!

Сотні повідомлень від Вас в дірект💙 такий глибокий зворотний зв'язок, чуттєве прийняття, любов з перших акордів...
За вашими відгуками ця пісня зачепила особисті, тонкі життєві вібрації і переживання!"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.