Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, здивувала публіку несподіваним відео. Так, 28 березня артистка відсвяткувала 63-річчя, отримавши безліч теплих привітань і подарувавши шанувальникам свій хіт.

На ролику Людмила танцювала разом з щасливою нареченою на одному з весіль, куди красуню часто запрошують в ролі ведучої. Для виступу зірка приміряла блискучу міні-сукню білого кольору, доповнивши образ ніжним макіяжем і чобітками на невеликих підборах. При цьому знаменитість засвітила струнку фігуру і довгі ноги.

"❤️❤️❤️

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дорогі мої, спасибі величезне за привітання, за теплі слова !!!

Ви створили мені вчора,в день мого народження, магічний стан !!! Обіймаю всіх і дарую вам всім мою пісню !!!

Любові вам !!! ❤️❤️❤️"

Фолловери не пройшли повз: "Мама, вогонь. Коли ж будете співати цю пісню Дану??", "Мама Люда бережіть себе.Здоров'я вам.Сподіваюся ще разом погуляємо на весіллі сина..Ви добре його виховали, це навіть через телик видно.Спасибі вам за це","щастя Вам, ❤️тепла і любові❤️❤️❤️ви чарівна🔥Дякую за сина😍 👏".