Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті Кароліни alslamor з'явилося компрометуюче фото співачки, яка позувала в затишній домашній обстановці з новонародженим малюком на руках. Так, артистка нібито була в спальні, розпустивши довге каштанове волосся, притискаючи до себе дитину і посміхаючись на камеру.

Варто відзначити, що знаменитість - щаслива мама єдиної доньки, 9-річної Софії від колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу, А подібні знімки за допомогою фотошопу створює аудиторія Лорак, "прикріплюючи" обличчя кумира до тіла іншого блогера на просторах Instagram. Часто фото виходять настільки реалістичними, що з легкістю можуть заплутати найбільш наївних фанатів Ані.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Саме завдяки шанувальникам і їх фан-акаунтам виконавиця нібито вже давно перебуває у відносинах з давнім другом Сергієм Лазарєвим, подорожує по світу навіть в період карантину, приміряє досить відверті вбрання і навіть обзаводиться домашніми улюбленцями: кішками екзотичних порід і собаками. У реальному житті ж у красуні є маленький песик на прізвисько Тоша, якого зірка презентувала доньці на Новий рік 2021.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.