Відома українська телеведуча і акторка Лілія Ребрик частенько ділиться зі своїми шанувальниками в соціальних мережах думками, радощами і переживаннями. Буває, що своїй численній армії фанатів Лілія розповідає навіть секрети професійної діяльності. Однак цього разу все вирішили за Лілію її друзі з "Дизель шоу".

Повідомляється, що Лілія знаходиться в "цікавому" положенні. Про це стало відомо завдяки новій публікації на офіційній сторінці гумористичного об'єднання "Дизельстудіо".

Публікація "Дизель cтудіо", скріншот: Instagram
Публікація "Дизель cтудіо", скріншот: Instagram

"Акторка Лілія Ребрик "вагітна" вже втретє! Відома акторка і телеведуча Лілія Ребрик @liliia.rebrik знову в цікавому положенні. Тільки сталося це з нею не в житті, а на зйомках серіалу "Папаньки-3". Детальніше в сторіз!", - повідомляють автори публікації.

Публікація "Дизель cтудіо", скріншот: Instagram
Публікація "Дизель cтудіо", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Є у акторів така професійна прикмета: якщо зіграєш вагітну в театрі або кіно, незабаром і в реальному житті теж можеш стати мамою. Тільки ось у Лілії Ребрик все сталося навпаки.

"У другому сезоні "Папаньок" я за сюжетом не була вагітна, але насправді в реальному житті чекала на другу доню, і ніхто про це не знав. Мене мучив токсикоз і кожна сцена, де потрібно було їсти, давалася дуже важко. А ось в третьому сезоні навпаки: я вже не була вагітна в житті, але в серіалі у мене був пристойний вагітний животик", - розповіла Лілія Ребрик.

Для того, щоб героїня натурально виглядала вагітною, Лілії Ребрик довелося носити накладний живіт.

Раніше повідомляли, бешкетниця Лілія Ребрик задерла ніжку і хитро посміхнулася: "Завжди з правою".

Як повідомляв Знай.uа, спокуслива Лілія Ребрик приворожила червоними губами: "Ну коли вже?".

Знай.uа писав, спокуслива Лілія Ребрик призначила українцям побачення: "Вже завтра...".