Стало відомо про те, що в штаті Вашингтон на плавця напав розгніваний восьминіг. Подробиці інциденту.

Таким чином повідомляється, що в мережі багато історій про те, як на людину нападають акули, але, про восьминогів такі історії зустрічаються не так часто.

Чоловік побачив восьминога, який плавав у воді, і вирішив відразу ж розповісти про свій досвід спілкування зі сварливим морським мешканцем в соціальній мережі Instagram. Ленс Карлсон знімав на камеру, як восьминіг плавав і махав щупальцями, а потім поплив.

Через хвилин 20 чоловік вирішив і сам піти поплавати, і раптом, в 20 метрах від берега побачив знову його. Ленс Карлсон відвернувся на секунду, як раптом відчув сильний удар по руці, а потім ще й по шиї.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відчувши небезпеку чоловік швидко поплив на берег, і побачив, що на шиї залишилися червоні порізи.

Сліди від восьминога, фото: Instagram Ленса Карлсона
Сліди від восьминога, фото: Instagram Ленса Карлсона

"Жало не було особливо болючим, це був скоріше шок від того, що сталося, і страх від того, що він не зміг побачити", - сказав він.

У готельному номері не виявилося оцту, тому Ленс Карлсон попросив дружину полити шию колою. Справа в тому, що він колишній рятувальник, і знав, що кисле допоможе зменшити жало, звідси і пропозиція з колою. Це, на щастя, спрацювало.

Постраждалий чоловік, фото: Instagram Ленса Карлсона
Постраждалий чоловік, фото: Instagram Ленса Карлсона

Відео, опубліковане Карлсоном в соціальну мережу Instagram, з тих пір набрало більше 2000 переглядів.

Нагадаємо, раніше акула відкусила дитині руку в Єгипті: туроператор відмовився допомагати, Українка у відчаї.

Як повідомляв портал "Знай.ua", двічі під ніж: що сталося з хлопчиком, якому акула відкусила руку в Єгипті

Також "Знай.ua" писав, що нове епідемічне зонування в Україні: які міста стали " червоними". До списку увійшло десять обласних центрів.