З сонячної Одеси, яку буквально через пару місяців наповнять натовпи туристів і відпочиваючих, прийшли дуже тривожні новини. Так, в одному з супермаркетів популярної торгової мережі "Сільпо" покупці натрапили на гниличку.

Йдеться про помідорчки сорту "чері", дрібненькі гості з теплиць або південних країн пробралися просто на полицю магазину в пластиковій тарі. На жаль, покупці можуть спостерігати тільки за тухлими і битими овочами.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Черный список".

Помідори з "Сільпо", скріншот: Telegram
Помідори з "Сільпо", скріншот: Telegram

"Друзі, подивіться що нам продають в "Сільпо". Начебто, на вигляд, нормально. А тут просто гниль. Беремо наступну таку, просто все гниле. Жах... Мінус 25%", - заявив на відео потенційний покупець гнилих овочів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Важливо зазначити той факт, що подібне відбувається в магазинах "Сільпо" вже далеко не вперше. Так, нещодавно в Запоріжжі покупці натрапили на борошно з дуже дивною "начинкою". Покупці були просто шоковані тим, що в упаковці знаходилися личинки, метелики і відходи їх життєдіяльності.

У замовленні була мука Molino Spadoni з твердих сортів пшениці, коли покупці її відкрили, то виявили там метеликів, їх личинки, лялечки та їх відходи.

Раніше повідомляли, "скотовозка" за 7 гривень: українські маршрутки розвалюються на ходу, пасажири зняли жахіття всередині салону.

Як повідомляв Знай.uа, картопля по 18 гривень, буряк - по 7? Українці приголомшені цінами в супермаркеті, борщ обійдеться дорого.

Знай.uа писав, у популярному супермаркеті українці натрапили на "живе" борошно: метелики, личинки і відходи в подарунок.