Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості tinakarol_fantina з'явилося "чесне" селфі Тіни, яке та раніше виставляла в свої Сторіс. Так, артистка позувала без краплі макіяжу на обличчі, з недбало зібраним назад волоссям, вражаючи натуральною красою.

Варто відзначити, що зірка, за її ж словами, схудла на 6 кілограм перед зйомками кліпу на пісню "Скандал", проте виконавиця досить рідко ділиться кадрами без мейкапу. Зазвичай аудиторія Кароль звикла бачити кумира з яскраво-червоною помадою на губах і зачіскою "голлівудські локони". Також красуня інтригує новим альбомом "Красиво", який побачить світ вже 2 квітня.

""Ми починаємо нову еру високого стилю", - Тіна Кароль💋

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До прем'єри нового альбому "Красиво" Залишилося 2 дні!"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:" очі виглядають втомленими, потрібно відпочити❤️", " натуральна краса заворожує ! Очей не відвести !", "Фото жах.", "Чому сумна", "Ваууууу суперррррр чудово шикарна дівчина молодець👍 🤪 🤪".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату