Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко, Дзіздьо (Михайло Хома) і Олег Винник стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

У довгоочікуваному проекті взяли участь 16 найвідоміших людей України, а крім співаків і співачок на сцені будуть запалювати актори, коміки, спортсмени, політики, ведучі. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Так, на офіційному акаунті "Маски" в Instagram з'явився пост про ще одного запрошеного гостя - персонажа під маскою грайливого Мохіто, особистість якого буде розкрита відразу після його виступу. Шанувальникам проекту запропонували вгадати, хто може бути під маскою алкогольного напою, давши лише невелику підказку - веселий герой запалить на сцені і точно запам'ятається надовго.

"ЗАПАЛЬНЕ МОХІТО — НОВИЙ ГЕРОЙ ШОУ МАСКА @maskaukrainetv 💥

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Розтанцювати і зіркових суддів, і глядачів проєкту? Не проблема! Цей п'янкий напій створить незабутній настрій, ба більше, його точно запам'ятають надовго.

Друзі, як гадаєте, хто може приховуватися під маскою Мохіто? Діліться версіями в коментарях."

Фолловери не пройшли повз, вгадуючи, хто співає в костюмі Мохіто, проте в більшості випадків були солідарні один з одним, припустивши, що драйвовим персонажем може виявитися Потап або Дмитро Коляденко.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.