Гіпершоу "Маска" показало анонс нового випуску, який з'явиться на телеекранах вже в суботу, 20 березня.

Відповідний Відеоролик з'явився на сторінці шоу в Instagram.

Нове українське шоу "Маска" вразило глядачів з перших випусків. Воно активно піднялося в рейтингу і залишається одним з найпопулярніших в країні. Зіркові детективи в особі Андрія Данилка, Олі Полякової, Насті Каменських, Олега Винник і Дзідзьо щотижня вгадують, хто ховається під масками учасників.

Шоу "Маска" / скріншот з відео
Шоу "Маска" / скріншот з відео

У суботу, 20 березня, на телеекранах з'явиться вже 9 випуск шоу, який обіцяє глядачам масу цікавого. Незмінний ведучий "Маски" Володимир Остапчук перетвориться в жіночий образ і з'явиться на сцені зі словами "Здрастуйте, я ваша тітка", а Андрій Данилко шокує публіку своєю поведінкою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вєрка Сердючка мало не вперше затанцює із зірковими детективами, вийде на сцену, щоб потискати Циклопа, ганятиметься за Настею Каменських і поцілує Олю Полякову нижче живота.

У коментарях шанувальники відзначили появу нового героя Ворона, посміялися з Андрія Данилка і відзначили, що дуже чекають нового випуску.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що улюбленець Данилко Melovin опинився в центрі уваги на шоу "Маска": "Сором-ганьба".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських продемонструвала фанатам незвичайний образ на шоу"Маска".

Також Знай.uа писав, що Олег Винник показав новий образ і анонсував 8 випуск гіпершоу "Маска".