Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, репер і продюсер Потап виставив яскраве фото зі зйомок шоу "Ліпсінк батл" на телеканалі 1+1, ведучим якого є разом з Тіною Кароль. Так, артист приміряв шкіряні штани, чорну сорочку-оверсайз і грубі черевики, злегка знизуючи плечима на камеру.

Олексій останнім часом багато філософствує і ділиться з численними шанувальниками порадами з життя, а цей раз не став винятком. Потап порекомендував українцям н соромитися говорити "не знаю", боятися здатися непідготовленим.

Зірка впевнений, що щире зізнання в незнанні чого-небудь навпаки зацікавлює співрозмовника, так людина виглядає більш відкитою і чесною.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Не варто боятися говорити "не знаю".

Говоріть, не бійтеся здатися не зовсім підготовленим, навпаки! Ваше "не знаю" це бажання дізнатися, вчитися, розвиватися, це визнання своєї неідеальності і олюднення себе))

"Як, він теж не знає?" "Хіба він може чогось не знати?" Може може ...

Точно може і сильні не бояться в цьому зізнатися самому собі і співрозмовнику!

Найчастіше "не знаю" зацікавлює, бо звучить правдиво)) #птп"

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.